Yhdistysinfo

 

Seura
Yhdistysinfo
Ilmoitustaulu
Jaostot
Metsästys
Historiaa
Yhteystiedot
Vieraskirja
Linkkejä

Ilmainen www-laskuri

 

Sivut avattu

2.5.2005

Johtokunta Säännöt Maksut Uudet jäsenet Kokoukset

Seuran jäsenmäärä v. 2022 lopussa oli 156,  joista maanomistajajäseniä on 44.  Jäsenmäärä v. 2021 oli 166.

 

Seuran tarkoituksena on järjestää jäsenilleen mahdollisimman laajat ja monipuoliset metsästysharrastusmahdollisuudet sekä harjoittaa vuokraamillaan metsästysmailla  ja vesialueilla järkiperäistä metsästystä ja kalastusta, riistanhoitoa sekä niiden edellyttämää luonnonsuojelua. Taitojen ylläpidolla ja edelleen siirtämisellä pyritään takaamaan seuran jatkuvuus.

 

”Aluetta on vartioitava salametsästykseltä ja –kalastukselta, vähennettävä mahdollisuuksien mukaan vahinkoeläimiä, karkotettava riistamailta kiertelevät koirat ja kissat, kaadettava hyötyriistaa ainoastaan, mikäli kanta sen kulloinkin sallii, järjestettävä riistalle ruokintaa ja tarpeen vaatiessa huolehdittava sen lisääntymisestä. Lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsenistönsä metsästysaseiden oikeaa käyttöä ylläpitämällä ampumarataa ja järjestämällä metsästys- ja urheiluammunnan harjoittelu-, suoritus- ja kilpailutilaisuuksia sekä muuta näitä edistävää yhteistoimintaa. Yhdistyksen tarkoituksena on myös edistää puhdasrotuisten metsästyskoirien kasvatusta ja jalostusta.” Näin sanottiin yhdistyksen ensimmäisissä säännöissä.

 

Metsästysvuokrasopimuksia on tehty 44 maanomistajan kanssa ja yhteensä vuokrattua maata on  2034,16 ha. Lisäksi metsästysalueeseen kuuluvat seuralle osoitetut valtion  maat.

 

Seuran toiminnan ja pystyssä pysymisen tärkein asia on ollut jäsenten aktiivinen talkootyö ja yhteishenki. Unohtaa ei sovi myöskään maanvuokraajien osuutta seuralle, sillä ilman heitä seura olisi lähes toimintakyvytön. Toivottavasti yhteistyö tulevinakin aikoina säilyy ja vielä entisestään paranee. Näin saamme jatkaa toimintaamme ja kehittää sitä kaikkien parhaaksi.

                                                                                                                                   

 

                                                                                                                                                                      

Muokattu viimeksi: 09.03.2023

© Copyright Petäjäisen Pyytömiehet ry 2005

Seura